H&M Home senaste inspiration i medelhavsstil

Nu märks det minsann att det är semestertider i stort sett överallt, det är nämligen väldigt glest mellan inredningsnyheterna, pressmeddelanden som dimper ned och även lite mindre att välja mellan när det gäller tjusiga Hemnet-span med det där lilla extra.
Så, idag tänkte jag iallafall passa på att visa Dig det allra senaste i inspirationsväg från H&M Home, och det är ju inte alls fy skam eftersom de lägger stor vikt vid att ta fram riktigt bra inspirationsmaterial med hjälp av namnkunniga stylister som tex Lotta Agaton som gjort stylingen av dessa bilderna och riktigt skickliga fotografer.

Och vad är det med skogsgröna soffor?
Just nu ser jag dem överallt och kanske är det så att grönt blir det nya grå när det gäller soffor?
Nja, det kanske det inte blir me grönt trender helt klart just nu, en kulör som man antingen älskar eller hatar gissar jag.

Spana in de här nya fina krukorna som finns i flera storlekar, jättefina!

Bilderna förmedlar sommarskön medelhavskänsla, och jag tänker att det även är två olika stilar av det hela som vi ser. Här ovan som har inslag av gult och grönt tillsammans med Art Deco detaljer känns lite storstadsaktiga, ja ska vi gissa på en våning i trendsäkra Palma eller varför inte Barcelona som skulle kunna vara inredd precis så här ?

Stil nummer två är mera avskalad och bohem chic, och skulle väl kunna hittas i en stor villa någonstans i närheten av en olivlund eller så, och med en stor terrass med pool strax utanför.
Just dessa bilder är tagna i ett privathem i Soller på Mallorca som tillhör Du Rietz Design.
Jag personligen tycker att H&M Home gör väldigt mycket fina produkter, och presenterar det hela på ett ypperligt sätt både på nätet och i deras fina Home-butiker.
Nu ska det dessutom bli spännande att se hur det blir med det nya konceptet där även möbler kommer att säljas, men det blir ju först till hösten.

*Pressbilder H&M Home

Styling Lotta Agaton
Ad Therese Sennerholt
Fotograf Heidi Lerkenfeld

2 reaktioner på “H&M Home senaste inspiration i medelhavsstil”

  • Maria skriver:

    Spännande nyheter! Den där skogsgröna soffan försöker jag hitta nån info om vart den kommer ifrån eller kommer hm sälja större möbler framöver ??

  • Johanna skriver:

    Hej,
    Vart kan man hitta mer information om den där gröna soffan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.