AGONIST – Say Yes!

Världen törstar mer än någonsin efter positiv energi och hopp vilket teamet bakom AGONIST tagit fasta på och skapat en skönhetsupplevelse som triggar positiv förändring hos dig och alla runt omkring dig.
Dn nya unisexdoften Say Yes framtagen av de bästa råvarorna och innehåller en mindre mängd alkohol och högre andel doftolja än vanliga parfymer vilket gör den mildare mot huden, varaktigare och mjukare i sin karaktär utlovar nämligen en ökad känsla av mod, lust och passion!

Say Yes öppnar upp med en frisk topp av Bergamot med inslag av Hasselnöt och Fikon som sedan blommar ut i ett hjärta av Jasmine och Vanilj, och därtill den trygga och omfamnande basen utgörs av OUD, Amber och Sandelträ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.