Tjuvkika på höstnyheterna hos IKEA

av | jun 27, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Ah, man ska väl inte gå händelserna allt för långt i förväg utan försöka att vara här och nu, och inte minst njuta av den härliga sommaren vi har just nu istället för att blicka fram till hösten och det som komma skall.
Men, det hör ju trots allt ihop med allt som bloggen handlar om när det gäller inredningsnyheter och trender att kika lite längre fram, så därför vill jag idag visa dig en tjuvkika av höstnyheterna hos IKEA som trillar in i de blågula varuhusen i augusti lagom till skolstarten osv.
IKEA välkomnar hösen 2018 enkla stilleben och inredningar i ljusa pastelliga toner med inslag av naturmaterial som kork och trä. I kompositionerna syns nya SAMMANHANG förvaringsserie med allt från vägghyllor till små glaslådor för samlaren, GLITTRIG dekorationsaskar och VATTENKRASSE vattenkanna i elfenbensvitt med detaljer i guld är andra nyheter som sätter tonen.

Först ut är den nya soff-serien som heter LANDSKRONA och här klädd i den ljusgröna textilien GUNNARED som även finns i grått och gyllenbrunt.

Flera olika belysningsarmaturer så att du  enkelt och fint kan inreda hemmets alla rum med funktionell punktbelysning i alla möjliga varianter.

Bilderna ovan visar ju ganska tydligt vilka kulörer som trender just nu, mustigt rostbrunt och mintgröna nyanser och även beige/persika är det som syns mycket nu och framöver.

Nya kökskranar både i svart och i mässingsutförande.

Jag gillar den mässingsglänsande kranen här ovan riktigt mycket, så fin!

Ovan i bild ser vi den nya modulsoffan KUNGSHAMN och även den öppna bokhyllan som bär namnet FJÄLLBO, och denna kan kombineras efter eget önskemål.

Och här en hyllnyhet till, nämligen LIATORP i en lite mer klassisk stil jämfört med hyllan ovan som är mera modern.

Vattenkannan VATTENKRASSE

Ovan ser vi sittmöbelserien STOCKSUND klädd i den blå textilien LJUNGEN och även en glimt av vägghyllan LACK i matchande blå nyans.

 

*Pressbilder IKEA

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *