En somrig lunch på balkongen

av | jun 23, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag bjuder jag på lite bilder från en somrig lunch på balkongen nu i veckan, inte midsommarlunchen men visst har själva dukningen lite av den känslan?
Inget slår blåvitt porslin när det kommer till sommardukningar tycker jag och nu kan vi verkligen njuta lite mer ute på vår balkong efter att vi skaffat insynsskydd i form av bambuvikväggarna och ett fint sett med Flower-möbler från Ethimo.

Bordstabletten hittar du HÄR, linneservetter från Himla, mat-tallriken finns HÄR på REA och så även assietten Plain Gold.
Terrakottakrukan i bakgrunden kommer från Bergs Potter och finns att köpa HÄR, de tjusiga glasen och besticken kommer från Fyrklövern.

Sommarmat!
Sallad och hemmagjord potatissallad gjort på överbliven nypotatis, dill, creme fraische och lite majonnäs, salt och peppar.
Till dessa båda passa ju i princip allt, ja allt som är grillat, varmrökt lax osv vilket även är ganska så stående på menyn här hos oss nu under sommaren.

Den krinklade pläden från Himla som egentligen är en violin är en nyfunnen favorit och den finns på REA just nu om du vill slå till på en sådan nu lagom till sommarens utekvällar då det kan vara skönt att svepa in sig i pläd.

Och på tal om REA så vill jag tipsa Dig om Ellos sommar-REA där du just nu hittar massor av fynd, och dessutom får du t om söndag 30% rabatt på den dyraste varan bland produkter som ej är på REA och den rabatten gäller även för varumärken.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *