Carl Hansen & Son relanserar design av Hans J.Wegner

Det danska designvarumärket Carl Hansen & Son känner de flesta designintresserad till ganska väl, inte minst eftersom de idag på licens tillverkar tjusiga designmöbler som formgavs av Hans J. Wegner under hans livstid.
Y-stolen för at nämna en av de mest kända designstolarna är ett lysande exempel, och nu är det dags för ytterligare produkter att sälla sig till Wegner-repetoaren, nämligen fåtöljen och 2-sitssoffan CH71 samt CH72 som inte har tillverkats sedan slutet på 1970-talet, men som nu åter ser dagens ljus.

*Pressbilder Carl Hansen & Son

1 reaktion på “Carl Hansen & Son relanserar design av Hans J.Wegner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.