Carl Hansen & Son relanserar design av Hans J.Wegner

av | jun 14, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Det danska designvarumärket Carl Hansen & Son känner de flesta designintresserad till ganska väl, inte minst eftersom de idag på licens tillverkar tjusiga designmöbler som formgavs av Hans J. Wegner under hans livstid.
Y-stolen för at nämna en av de mest kända designstolarna är ett lysande exempel, och nu är det dags för ytterligare produkter att sälla sig till Wegner-repetoaren, nämligen fåtöljen och 2-sitssoffan CH71 samt CH72 som inte har tillverkats sedan slutet på 1970-talet, men som nu åter ser dagens ljus.

*Pressbilder Carl Hansen & Son

1 kommentar

  1. Emma Thun

    Mer ”vill ha-känsla” kan jag nog aldrig känna.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *