Vifa 2.0

av | jun 13, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Senaste nytt hos Vifa®HOME är ett helt nytt sätt att ansluta högtalare för att distribuera musik till olika högtalare i olika delar av ditt hem, nämligen den toppmoderna tjänsten Vifa®HOME har många funktioner och är mycket enkel att använda.
Vare sig det är Copenhagen eller Stockholm i 2.0-versionerna hittar du från och med nu en Vifa®LINK-knapp på dina Vifa-högtalare som hjälper dig att koppla samman dina högtalare med ett enkelt klick, och på samma sätt hittar du Vifa®PLAY-knappen som ger dig omedelbar åtkomst till din favoritmusik/radiostationer.

I samband med lanseringen av 2.0-versionerna, kommer både Copenhagen och Stockholm att finnas tillgängliga i färgerna “Mountain Blue” och “Pine Green” i ulltextil från Kvadrat, som är två nyanser som redan förgyller Oslo-högtalaren.

*Pressbilder Vifa

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *