En glimt av paradis

av | jun 13, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

I skrivande stund befinner vi oss på ett helt overkligt härligt ställe, ja ett riktig ”nypa sig i armen” hotell med magisk location, och jag ska givetvis berätta mer om detta senare.
Tills dess inleda jag med en glimt av paradis och lite bilder från gårdagens picnic…

Vilken sommar vi haft så här långt! Och nu vill man ju vara så somrigt klädd som det bara går och vad passar väl bättre då än en riktigt fin sommarkjol?
Min vita långa kjol med brodyr och volang nedtill hittar du HÄR

Fina flätade strandväskan modell XL packad och klar, bland annat med härliga frottéhanddukar med taktilt mönster från Newport Home, och dessa finns även i fler fina kulörer HÄR
I väskan ser du även min baddräkt som jag visat tidigare, och denna hittar du HÄR om du inte reda snappat upp den infon.

Ja jag sa ju det, ett riktigt paradis och om du följer mig via Instagram så har du nog redan sett att vi är i Bohuslän.

Fina och lite gammaldags bordstabletter/ textilservetter i bild finns HÄR

Uppdukat till somrig picnic på blåvitt porslin, nu är det de stora saftiga bigarråernas tid, så himla goda oc det gäller att njuta för dessa brukar endast finnas att köpa under en begränsad tid varje sommar.
Blåvitt porslin med mönster och blommor hör sommaren till, inte sant?

Mina sommar-sandaler hittar du HÄR

Också är ju hundarna med såklart, de är verkligen i sitt esse just nu eftersom de älskar när de får följa med oss och upptäcka nya platser och bo på hotell.
Speciellt Affe som varit (är) sjuk för tillfället med vad veterinärerna tror är diskbråck, verkar inte haft ont en endaste gång sedan vi åkte hemifrån, och han är 10 ggr så pigg och glad jämfört med innan.
Så himla konstigt, och jag börjar fundera på om det är som han har varit deppig eller liknande, han älskar nämligen små äventyr som de här lika mycket som matte.

Ha en riktigt fin onsdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *