En fredag på stan

av | jun 2, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hallå!
Idag tänkte jag bjuda på lite bilder från min fredag på stan, stan som i storstan Stockholm som jag älskar så mycket.
Och vilken fredag, gassande solsken och uppladdning inför Stockholm Marathon 2018 som tappra löpare ska ta sig ann lite senare idag, men nu åter till vad jag pysslade med igår och vi startar med en liten kik på min outfit, minsann.

Jag klär mig inte särskilt ofta i vitt men är det sommar och strålande solsken Såå passar det ju perfekt med en härlig vit sommarkjol med lite brodyr och volanger.
Denna blev jag förtjust i första gången jag såg den, och egentligen skulle jag även haft blusen i samma stil därtill men i vanlig ordning så spillde jag när jag åt frukost, hahaha så jag fick byta om innan vi gick ut på stan.
Smoothie med röda bär dessutom….

Första och längsta stoppet i går blev hos Newport Home på NK, där finns då himla mycket fint, och inspirerande miljöer dessutom, att man stannar väldigt länge när man väl är där…
Och har man inte möjlighet att besöka någon av butikerna så finns ju nästan allt även online så att man kan shoppa hemifrån, det är ju egentligen det allra bästa när msn väl vet vad man vill ha.

En sån där solspegel har du säkert sett förut men visst var det tufft att hänga den som här ovan, det blir ju liksom som en sänggavel skulle man kunna säga.
Spegeln hittar du HÄR och även de fina sängkläderna kommer från Newport’s eget sortiment och är just nu på REA.

Älskar lampan med apan som du hittar HÄR

Jag älskar House of Hackney’s produkter och kudden ovan som jag visar upp kommer därifrån och den skulle jag gärna vilja ha.
Stor maffig kudde i sammet och SÅ fin, men finns tyvärr inte med i kuddsortimentet online.
Hmm, jag kan inte baxa med mig den på flyget hem, haha, då får jag nog köpa en biljett till, så får lösa det på annat sätt…

Jag vet inte vad det är, kanske är det något med hästtjejen i mig för jag blir alltid förtjust i sådant med hästar av något slag, och lampan här ovan är inget undantag från den regel.
Hästlampan i mässing med svart skräm finns HÄR

Finaste hundsängen , en sån skulle garanterat Affe vilja ha, inte August dock för han gillar inte hundsängar haha…
Kanske som en försenad födelsedagspresent.

Kolla in de här luftballongerna, så fina till barnrum tycker jag, e perfekt doppresent dessutom.

Hos Newport Home hittar du massor av produkter från Jonathan Adler, tex de populära zebrafaten , vaserna osv och denna höga tuttvasen är ju riktigt rolig, inte sant?
Man behöver ju knappt ha blommor i en så speciell vas, den bär sig själv…

Ho ho ho….ännu en favorit inprickad!

Efter besöket på Newport styrde vi kosan till Östermalms Saluhall och Lisa Elmqvist som har den absolut godaste räksalladen om du frågar mig, och även magiska skaldjur osv, eller rättare sagt så är allt jättegott på deras meny.
Inget krångel eller moderniteter som chili, vitlök osv utan bara klassiskt med krispig sallad, handskalade räkor, avokado, ägg och en supergod Rhode Island dressing som kommer brevid så man kan ta så mycket eller lite man vill.
Så satt vi ute i solen och njöt innan vi var tvungna att hasta vidare till nästa grej som jag får återkomma till senare.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *