Drömhotell i Maldiverna

av | maj 31, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

*Sponsrat inlägg/Reklam

Maldiverna anses vara ett av planetens mest exklusiva semestermål och är för många den ultimata paradisdestinationen för smekmånadspar, matintresserade, dykare och helt vanliga soldyrkare.
Maldiverna består av mer än tusen små korallatoller, placerade på ekvatorn vid södra Indien, och här möts man av kritvit sand, korallrev, kristallklart hav och fantastiska hotell.
Nedan listas några av Maldivernas absolut bästa resorter för dig som letar efter inspiration till nästa drömresa.

Antara Kihavah Maldives Resort

År 2016 tilldelades detta hotell en välförtjänt andraplats som världens bästa resorthotell av Condé Nast Travelers.
Det är inte enbart hotellet som är vackert, utan även ön Kihavah Huravalhi som det ligger placerad på har blivit omnämnt som en av Maldivernas vackraste öar och där är konkurrensen inte att leka med.
Bo i någon av de 78 villorna ute på vattnet eller på den mysiga stranden, där alla gäster har en privat pool, men du kan också njuta av att ta ett dopp i hotellets pool, en av Maldivernas största.
När det är dags för något gott att äta kan detta hotell skryta med något alldeles särskilt – nämligen en restaurang under vatten, en häftig upplevelse som du garanterat kommer minnas för livet!

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

På Ellaidhoo Maldives by Cinnamon handlar dagarna om sol, bad, dykning och god mat. Det härliga med denna ö är också att den inte är helt täckt av sand utan även bjuder på härlig grönska. Det ger den charm och bjuder in till avkopplande stunder i skuggan. Trots att du kan gå runt ön på en kvart finns allt du kan tänkas önska dig inclusive café, restaurang, bar, gym, dykcenter och ett generöst poolområde. När du vill skämma bort dig själv med en skön massage eller lyxig ansiktsbehandling erbjuder Azmaara Spa en mängd härliga alternativ. Då hotellet inte har några barnanpassade faciliteter riktar det sig främst mot par som är ute efter en mysig kärlekssemester. Detta hotell har också erbjudits som pris i en fantastisk tävling. Tänk hur glad denna person måste ha känt sig när denne förstod att han eller hon skulle få uppleva detta paradis och lyx – helt gratis!

Gili Lankanfushi Maldives

Denna ö med sina 45 unika villor, är den perfekta kombinationen av avskildhet och tropisk lyx. Här ligger alla villor ute på vattnet för att erbjuda dig den absolut bästa utsikten över det turkosa vattnet, och här blir det nästan svårt att vilja göra något annat än och bara njuta av ditt flytande hem och utsikten från de stora fönsterpartierna. Här har till och med toaletten ett golv av glas vilket gör att du kan kika på färgglada fiskar medan du gör dig redo inför middagen på någon av resortens restauranger. Varje kväll gör hotellets personal även iordning en ny plats på ön där du kan få ta del av en unik vin- och matupplevelse.

Velaa Private Island

Vad gör man om man tycker att hotellen i Maldiverna inte är tillräckligt bra, trots överdådig lyx och häpnadsväckande skönhet? Man bygger sitt egna såklart! Det är just det den tjeckiske miljardären Jiri Smejc har gjort. Till gästerna hör världens rikaste 1% och ön har en egen ubåt, ett spa med en snökammare, Maldivernas största vinkällare och en fantastisk yatch för härliga utflykter. På Velaa Private Island kan du vara säker på att få ta del av det allra bästa när det kommer till avskildhet, standard och service, här räcker inte ens fem stjärnor till att förklara hur bra det är.
Du måste helt enkelt uppleva det på riktigt.

*Sponsrat inlägg/Reklam

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *