Världens finaste fyller år idag!

av | maj 29, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Idag är det ingen vanlig dag, nej idag är faktiskt världens finaste Affe’s födelsedag!
Idag fyller vår lilla gosiga gubbe hela 8 år och det knappt man kan förstå hur de åren bara flugit iväg, jag minns såväl när han var typ hamsterstor och vi hämtade hem honom från uppfödaren i Trollhättan.
Hur han tultade runt den första hösten, sov inslungad i mitt hår på min huvudkudde,  rymningsförsöken genom staketet runt huset som vi bodde i då, hur bestämd och äventyrslysten han var och det är han såklart fortfarande.
En sån himla speciell och kärleksfull hund som alla blir förtjusta i från första ögonblicket.

Igår var vi hos veterinären för att kolla upp det onda som han dras med och som vi inte riktigt vet vad det är, ibland skriker han till, mer sällan men någon gång då och då men sen är han precis som vanligt igen.
Och när vi var hos veterinären var han mer uppåt än någonsin, han älskar nämligen att åka dit och blir eld och lågor när han märker vart vi parkerat bilen…”Nja jag bedömer inte honom som en sjuk hund alls”, sa veterinären och skrattade….

Och nu på morgonen idag har han blivit firad med presenter och godis, och även lillebror August tyckte att det var ett mycket festligt sätt att starta en helt vanlig tisdag på.
Eller nja, helt vanlig är ju inte en dag då världens finaste Affe fyller år!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *