Ellos Home med 25% rabatt på allt inkl möbler

av | maj 29, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag vill jag i samarbete med Ellos Home tipsa Dig om veckans kampanj där Du kan shoppa allt från Home-sortimentet med 25% rabatt! Rabatten gäller även för möbler  mattor och  utemöbler (dock ej varumärken) i deras sortiment när du anger rabattkoden rabattkoden 375717 och max en gång per kund t om 4/6 2018.

Tycker sofforna här ovan är så fina!

Samtliga soffor med 25% rabatt hittar du HÄR och samma sak när det gäller mattor HÄR

De fina bistrostolarna av trä och rottingklädd sits är fina som matstolar och finns i tre olika utförande som du kan kika närmare på HÄR

Tevagn, serveringsvagn, extra förvaring i köket, badrummet eller varstans i hemmet där det behövs smart förvaring, ja denna variant av hylla går ju lätt att bara rulla iväg med vid behov.

Det här lilla bordet är så himla fint tycker jag och användbart till mycket.
Att använda som ett litet soffbord, sidobord, lampbord eller varför inte som sängbord?

Och ännu en stolsfavorit, i svart trä och dito rotting men finns även i trendigt ljust naturträ om man hellre gillar den ljusa skandinaviska stilen.

Det här fina skåpet hittar du HÄR

 

Den otroligt populära sammetsfåtöljen Palma som finns i tre olika kulörer.

 

Fin sängram till enkelsäng,  i industriell still och denna finns även i vitt och i mässing samt till dubbelsäng (samma som i vårt sovrum och jag älskar vår)

Härliga sommartextilier till hela hemmet och gardinlängder som håller solens strålar schack i eller kanske mörklägger helt om man är i behov av det.Mina favoriter är dessa som är en mörkläggande variant , de här härliga sammetslängderna samt dessa extra lyxiga i hotellrumsstil och av hög kvalitet.

 Hur fin är inte denna rottingsoffan eller fåtöljen som du hittar HÄR

…eller dagbädden ovan i bild för delen, och denna hittar du HÄR och kan kombineras med en fin dyna av linne

Kanske lite off season nu när det är högsommarvärme i Sverige, men ibland är bra att vara ute i god tid och förbereda sig inför det som komma skall, jojo, det kommer en hös med innemys även i år och vad passar bättre då än en egen öppen-spis i engelsk modell.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *