Digitala Årsredovisningen(reklam)


Idag vill jag tipsa Dig som precis som jag är egen företagare och driver ditt eget lilla aktiebolag med allt vad det innebär, inte minst är det ju en hel del pappersarbete och redovisning som skall skötas.
Tjänsten jag talar om är Digitala Årsredovisningen som är ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt för ett aktiebolag att göra sin årsredovisning direkt på webben.
Programmet som de tillhandahåller följer de riktlinjer som finns och hjälper dig enkelt och smidigt och ser till att din årsredovisning blir korrekt.
Allt du behöver göra är att ladda upp din bokföring och följa den smarta guiden hos Digitala Årsredovisningen, och på så sätt får Du din kompletta årsredovisning klar för inlämning till Bolagsverket.

Programmet är enligt informationen på hemsidan mycket lättanvänt, och en stor del av innehållet i din årsredovisning skapas automatiskt.
Uppgifter som inte kan skapas automatiskt fyller du på med genom att följa frågeguiden och svara på enkla och tydliga frågor som  finns i programmet.

Vill du veta mer om tjänsten så besök Digitala ÅrsRedovisningen’s hemsida, där hittar du all information om hur du går till väga.

* Inlägget är skrivet i samarbete med Digitala Årsredovisningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.