*Inlägget innehåller annonslänkar*

Härliga söndag med massor av sol, så himla härligt och efterlängtat, och nu vill man ju genast göra fint på den lilla balkongen som vi har  (som Affe tycker är bara hans och ingen annans).
En liten citybalkong som ändå rymmer det mest nödvändiga, några , frodiga blommor och växter, kryddodling, en jordgubbsplanta osv brukar vi få till när vi väl är färdiga.
Detta är inte inte bilder från årets balkong, den har inte hunnit med ännu, men snart ska jag ta tag i detta lilla projekt.
I väntan på det bjuder jag här på lite bilder från förra årets balkong, hoppas att du gillart!

Den svarta vagnen med lådor finns tyvärr inte ute till försäljning i år men det kan ju även finka med planteringslådor som fina Plant Box

Fina korgar av naturmaterial hängande amplar och inte minst krukor i olika storlekar är ett måste på sommarbalkongen!

 

Vi har lagt keramikplattor i marockansk stil på vår balkong men brukar även ha en jutematta eller likande som är skön att tassa ut på.
Finns i flera olika varianter och storlekar HÄR

 

 

Liten lounge-stol nyhet HÄR// Skärmvägg av bambu HÄR

Ett set med marknadens bästa cafémöbler som INTE rostar (många färger och storlekar) bord HÄR och hopfällbara stolar HÄR

Hopvikbar pall av bambu

Ljusslinga Ljusslinga // Utomhusbelysning av terrakotta från Ethimo

Luktfri träkolsgrill som verkar vara bra för oss som vill kunna grilla på balkongen

Jutematta HÄR som även finns i en större storlek HÄR

Urna terrakotta// Krukan Pure// Rund svart kruka HÄR

Asiatisk variant av lövkorg

 

Affe min söta lilla gubbe!
Han älskar verkligen balkongen och går runt där och kollar i krukorna och snusar och doftar överallt,ja nästan varje morgon och  kväll året om vill han ut dit.

Också har vi ju en stor fin utomhuslampa närmare bestämt Edison the Grand som ger riktigt mysigt ljus på kvällen året runt.

Hoppas du blev inspirerad, själv känner mig väldigt taggad att ta itu med året sommarbalkong här hos oss!

Kram

4 Kommentarer

 1. Suss

  Hej! Så gullig hund!

  Jag läste att du också har superproblem med afte. För mig blev smärtan fullständigt knockande (blev värre med åren för mig). Nu använder jag oralmedic från apoteket som bränner bort aftet med syra. Det funkar så att det bildas en hinna över och slutar göra ont på direkten och sedan läker ut snabbt. Magiskt! Tipsar om det för att vi afte-offer verkar hänga ihop, jag blev själv tipsad. Behandla tidigt bara, ju större de är när du bränner desto ondare gör behandlingen:) Ja detta var ett oombett råd men jag har liksom fått ett nytt liv efter upptäckten av detta och tipsar gärna.
  Ha en fin kväll.
  Susanna

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Susanna!

  Tusen tack för omtanken, Oralmedic har jag använt ganska länge och det funkar nästan alltid, vid något tillfälle har jag fått det så pass illa att inte ens det funkar och då fick jag behandla med olika sköljpreparat + penicillin som jag fick via läkare.
  Det gör ju så förbaskat ont att man inte kan fatta det tor jag om man inte haft det.
  har kommit på att det hjälper om jag helt utesluter paprika och chili, men det är ett problem i sig eftersom det verkar finnas i ALLT 🙂

  Kram Anette

  Svara
 3. Suss

  Ja fy så jobbigt det är! Stackars oss;) Intressant med kosten! Hur fick du reda på att det var just paprika o chili? Är det vanligt att det gäller just dessa matprodukter eller kan det vara vad som helst för olika personer?

  Kram

  Svara
 4. Inredningshjälpen

  Jag har läst på olika forum där andra personer med samma problem berättat om saker som de kommit på som har orsakat problemen för dem osv och just paprika och chili var det många som skrev om och när jag började tänka efter/dokumentera vad jag ätit före mina utbrott av afte så var det just sådant jag ätit.
  Andra hade uteslutit gluten och socker medan andra valt bort kött.
  Jag har kommit fram till att ju renare mat jag äter dvs utesluter halvfabrikat, alltid kryddar själv och är noga med att fråga vad maten innehåller när jag äter ute så kommer blåsorna betydligt mer sällan.

  VH Anette

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *