Inspiration till Midsommarfesten

av | maj 22, 2018 | Okategoriserade

Midsommar och allt kring denna trollska afton närmar sig med stormsteg och denna dag precis som julafton och nyårsafton har ju en viss press på sig att leverera en speciell känsla och gärna ska det var så perfekt som möjligt i minsta detalj (hrmm hrmm åtsminstone ska det så ut via sociala medier) och då gäller det ju att planera och fixa och dona i god tid.
Och därför tänkte jag att det kunde passa fint med lite inspiration till hur du fixar den perfekta sommarfesten och detta med hjälp av fina inspirationsbilder från Granit.

Plocka sju sorters blomster, bind din egen midsommarkrans, dansa runt midsommarstången, skrubba nypotatis för hand i en balja, ät sill och jordgubbar, frossa i det du tycket om och strunta i det andra, ta en nubbe, ett glas bubbel eller låt bli, somna tidigt lycklig som ett barn eller dansa hela natten lång och sov en en annan dag…lev här och nu och inte genom andras ögon!

Var din egen hemma-bartender i sommar och kom ihåg att det går att mixa massor med goda drinkar även utan alkohol, ibland är det faktiskt presentationen som är det viktigaste och att det smakar GOTT!

Så mycket fin inspiration, inte bara till midsommarfesten förstås utan även till alla andra sommarkalas som man kan tänkas ställa till med i sommar.
Allt behöver ju inte vara så himla tillrättalagt eller planerat för den del, ibland blir det där spontana festerna som man bjuder in till ”bara för att” också de allra bästa.
Strunta i att det inte är så himla städat eller om håret inte är perfekt stylat, när festen väl är igång är det ingen som bryr sig ett skvatt om det där.

Jag lovar.

Alla produkter som syns ovan hittar du hos Granit.

 

*Pressbilder Granit

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *