Ellos Home-fans i Göteborg!

av | maj 21, 2018 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Idag bjuder jag på västkustinspirerande sommarbilder signerade Ellos Home och anledningen till detta är mycket passande eftersom det är nu i veckan som Ellos Home slår upp portarna till deras andra konceptbutik i Sverige.
Den först öppnades ju för något år sedan i Stockholm på Mall of Scandinavia och nu är det alltså Göteborgarna tur att föräras med en Ellos Home-butik.
Adressen är Korsgatan 13 och på torsdag den 24/5 är det dags för 300 kvadratmeter butiksyta som innehåller möbler, belysning, mattor och dekoration!

Ovan i bilde ser du följande, rottingfåtölj som finns både i natur samt brunbetsad rotting, dagbädden som är en storsäljare och till denna kan man addera en dyna av tvättat lin, bomullslakan Conscious Choice, , frottéhanddukar i set om 6 HÄR, den fina stråväskan med 30% rabatt mm.

Och glöm inte bort att utnyttja rabatterbjudandet som gäller fram till midnatt ida den 21/5 där du kan shoppa allt inom Home-sortimentet med 20% rabatt (inklusive möbler och varumärken.)
Rabattkoden som du ska ange när du checkar ut är 375716, själv har jag spetsat in mig på lite fina saker till balkongen minsann, men det visar jag lite senare.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *