*Inlägget innehåller annonslänkar*

Förlåt mitt tjat om hur härligt det är att vara hemma igen, jag är ju i grund och botten en riktig hemmanisse som trivs i hemmets lugna vrå men som å andra sidan älskar att resa.
Jag du förstår säkert komplexiteten i detta haha, när jag är hemma drömmer jag om att resa iväg och när jag väl är iväg saknar jag allt som där hemma.
Här några bilder från vårt kök som är långt ifrån ett kök av senaste snitt eller så men jag gillar det ganska mycket iallafall.

Ingen stylad bild utan rakt upp och ned med min välanvända och mycket omtyckta tekokare samt inte minst min temugg design Kerstin Tillberg som jag använder flera gånger per dag te-älskare som jag är.
Printet med kräftan kommer från Atelier Graphique.

Grytunderlägg Art Deco (gammal bild som jag tog för Roos Interiör)

och detta finns även i nickel HÄR

I bakgrunden ser vi ytterligare krukor av terrakotta, bland annat Emilia-krukan från Bergs Potter som är en personlig favorit.
I mina krukor har jag vanliga kryddörter från matbutiken, mycket grönska till billigt pris och dess går ju även att använda vid matlagningen.

Mortel i marmor, kruka i tenn och även ljusstakar i samma stil som du hittar HÄR.

Också sist men inte minst en bild från det andra fönstret i vårt kök där det senaste tillskottet när det gäller fiolfikusar här hemma tar plats tillsammans med bland annat krukan Urban Garden från Mateus och en klassisk lampa från Kartell.

Ha en fortsatt fin helg!

5 Kommentarer

 1. Jenny

  Fint kök du har! Krukan i tenn ser jättefin ut, tyvärr verkar länken blivit fel – skulle du kunna uppdatera eller länka igen? 🙂

  Svara
 2. Maria

  Så fint och smakfullt!

  Svara
 3. Anna Hobson

  Skulle valdigt garna vilja veta vad din fina sten mosaik i koket ar for nagonting? Den ar underbar. Tack pa forhand.

  Svara
 4. Inredningshjälpen

  Det är glasmosaik från italienska Bisazza som är över tio år gammal 🙂

  Svara
 5. Anna Hobson

  Jag hade aldrig gissat glas! Trodde det var marmot. Tack snalla for svaret.

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *