Skultuna i nytt samarbete med Maria Nilsdotter

av | maj 17, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag var jag inbjuden till en pressfrukost hos Skultuna, och jag hade gärna velat gå om tiden hade funnits men idag prioriterade jag att försöka komma iväg så tidigt som möjligt för att komma hem till våra fina killar som väntar på oss.
Hur som helst så var det det nya samarbetet som Skultuna har gjort med smyckesdesignern Maria Nilsdotter som skulle visas upp idag.

Resultatet av samarbetet ser vi här ovan, The Claw Series design Maria Nilsdotter som är en erkänd smyckesdesigner utbildad vid Central Saint Martins i London och som sedan 9 år driver sitt eget varumärke med egen butik på Stureplan i Stockholm.
Maria Nilsdotter har gjort sig känd för sin kompromisslösa, strama och samtidigt lyxigt punkiga formgivning som står för något helt nytt för Skultuna.

Maria Nilsdotter om samarbetet; ”Det kändes spännande att låta Skultunas värld möta min. Jag tycker vi har många gemensamma värden som vikten av kvalité och material men samtidigt intressant att använda sig av kontrasterna mellan varumärkena också. Jag är väldigt glad över resultatet som känns både tidlöst, klassiskt och punkigt.”

The Claw Series består av ett stort fat som mäter om 20 cm samt en servett ring med klös och både fatet och servettringen kommer i två utföranden, polerad mässing samt försilvrat.
Maria Nilsdotter har sedan tidigare designat en kammarljusstake för Skultuna så egentligen är ju detta ett komplement till en existerande kollektion som lanserades 2015.

I BUTIK FROM DEN 21 MAJ.

*Pressbilder Skultuna

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *