Skönhet till vardags

av | maj 16, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag tipsa Dig om en nyhet på bokfronten just nu, en bok Med namnet ”Skönhet till vardags” där författaren Anita Lignell Du Rietz har följt Svenskt Tenns grundare Estrid Ericson steg för steg i historien från starten som tennformgivare i liten skala fram till ansedd ledare för ett miljonföretag som ju Svenskt Tenn är idag.
Populärare än någonsin fört hos inredningsintresserad i alla åldrar och long gone are the days då Svenskt Tenn var synonymt med något som endast äldre Östermalmsdamer vurmade för.
Boken om 356 sidor innehåller massor med bilder där fotografen Bruno Ehrs står för 38 nytagna fotografier i färg, med motiv från interiörer skapade av Estrid Ericson samt cirka 400 historiska bilder hämtade från Svenskt Tenns arkiv.

Boken Skönhet till vardags kommer att finnas till försäljning på bland annat Svenskt Tenn från den 23 maj, 2018.

*Bilder via Svenskt Tenn /fotograf Bruno Ehrs

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *