Seriepremiärer hos HBO Nordic (reklam)

av | apr 27, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Jag älskar verkligen att kolla på serier, det känns nästan ofattbart idag att det fanns en tid då man var tvungen att se på ETT avsnitt i veckan av favoritserien, och dessutom på ett utsatt klockslag.
Om man nu inte hade lyckats programmera videobandspelaren för inspelning haha, för då kund man ju kika när man ville.
Ja det var tider det, idag är ju ett avsnitt åt gången väldigt old fashion om man jämför med som nu när man kan se på avsnitt efter avsnitt precis när man vill.
Vi diskuterar väldigt ofta här hemma vilken serie vi ska titta härnäst, för vi har nog lyckats titta på allt som finns att se, inklusive väldigt udda serier vill jag lova.
Jag tänker då inte på succéserier som Billions, Trust mfl men som sagt, jag gillar mest när det finns en himla massa avsnitt att kika på som inte tar slut så himla fort.
Två serier som jag hade lite svårt att ta till mig vid första anblicken var The Handmaid’s Tail som har ett lite udda tema, och även Westworld.
Båda serierna är lite åt fantasy hållet, ja har du sett de första säsongerna av dem båda precis som jag så förstår du nog var jag menar.

Men, jag gav det hela en chans, och efter ungefär 2 avsnitt var jag helt fast och kunde inte sluta att fascineras av handlingarna och rollkaraktärerna som är väldigt gripande och spännande på samma gång.
Jag sträcksåg The Handmaid’s Tail när den kom, oh sak samma när det gäller Westworld och nu ser jag verkligen fram emot att se säsong 2 som nyligen har premiär hos HBO.
Kika på videon här nedan så får du en hint om vad Westworld handlar om, och The Handmaid’s Tail hittar du allt om hos HBO som har en hal massa härliga serier på deras repertoar.

*Reklam för HBO Nordic

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *