Woke up like this at Armani Hotel

av | apr 16, 2018 | Hotelldesign, iSaloni Milan 2018, Mässor

Godmorgon!

Så här vaknar man man upp på Armani Hotel i Milan efter en skön natts sömn i ett mycket tyst rum, med alla bekvämligheter som man kan tänka sig.
Så glad för att vi kunde komma iväg i förväg innan hela designcirkusen startarupp, och helgen i Milano har varit så himla skön på alla sätt och vis.
Man kan väl inte påstå att det är någon semester vi är på, det har behövts jobbas med allt möjligt för tt vara redo och förberedda inför de kommande hektiska dagarna och denna gången är tanken att vi ska hinna med allt som ska hinnas med på tre dagar.
Eventuellt tänkte vi stanna ytterligare en natt, men efter en kik på bokningssajterna för hotell så lades det projektet ned, alla hotell är nämligen närmast fullbokade med undantag av något enstaka rum för ca 15.000 kr.
Ho ho ho, det är både roligt och dyrt att vara i Milano just nu.

Redo för frukost!
Jag är ingen vidare frukost-fantast i vanliga fall, men vankas det hotellfrukost så är jag minsann med på noterna.
ja vem gillar inte hotellfrukost btw, det finns ju ofta hundra gånger godare saker än i det egna kylskåpet, allt står färdigt och man behöver inte plocka undan efteråt.
Bara på plussidan alltihop.

Och idag är det ju först dagen av Milan Design Week2018 och det innebär att pressvisningarna startar idag och en av fördelarna med att vara inredningsbloggare, att få se allt det tjusiga före alla andra!
Lite senare idag ska jag dessutom iväg på ett event i samarbete med Whirlpool, följer du mig via Instagram och Stories så får du se vad som sker under dagen.

Ha en fin måndag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *