Avslappnad shopping med Klarna (sponsrad video)

av | apr 16, 2018 | Annons, Sponsrat inlägg/reklam

Jag älskar att shoppa, känslan när man köpt något som man trånat efter länge, eller om man hittar något riktigt fint till nedsatt pris är en otroligt härlig känsla.
Ja svårslaget på alla sätt och vis, tycker jag.
Allra helst gillar jag att shoppa på nätet så att jag lugnt och skönt kan stanna kvar hemma i soffa och mysa samtidigt som jag spanar in alla fina nyheter som kommit ut i butik, det kommer ju ut så mycket nytt och fint hela tiden!
Idag är ju de allra flesta nätbutiker riktigt bra på att visualisera produkterna, ge all information som man behöver, och ofta finns det även härlig inspiration, bra rabatterbjudande osv som man kan ta del av.
Dessutom finns ju betaltjänsten Klarna som gör det både smidigt och säkert att klicka hem alla godbitarna, inga hinder alls alltså för en lyckad shoppingstund.
Betalar man via Klarna kan man antigen betala direkt eller också kan man få en faktura som man betalar senare i en summa eller via delbetalningar, och skulle något mot förmoda gå fel med ditt köp så finns det hjälp att få via Klarnas support.
Lika enkelt som det låter, och känslans som infinner sig när man har shoppat färdigt beskriver mannen i videon här nedan på pricken.
Kika så får du se vad jag menar, och dessutom är hans avslappnade klädsel med pyjamas något som man kan anamma när man shoppar hemifrån.

Detta inlägget är skrivet i samarbete med Klarna, och vill du veta mer om hur deras betalningslösningar fungerar i detalj, så hittar du all information lättillgänglig på deras hemsida.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *