Så himla tragiskt

av | apr 15, 2018 | Livet

Hemskaste grejen hände igår, jag ryser vid bara tanken och har inte kunnat sluta på det sedan det hände.
Igår på stan kom vi gående här i Milano precis efter att en hund blivit påkörd och låg helt livlös på gatan.
Dess matte var helt utom sig av förtvivlan sp klart och jag frös till is i hel kroppen och blev nog lika förtvivlad jag, det var så himla traumatiskt och hemsk upplevelse.
Tänk dig att vara ute gå med din älskade vän i koppel också kommer det en fartdåre som inte bryr sig ett dugg om vare sig trafikregler, fartbestämmelser eller sina medmänniskor och bara kör på din hund och smiter från platsen.
Det som var otroligt fint att se i situationen som uppstod var alla människor som strömmade till hjälp, samt ca 15 (!!) polismän som kom och spärrade av gatan, hjälpte hunden och dess ägare och såg till så att hunden kunde lyftas på en bår och köras med poliseskort med blåljus till djursjukhuset.
15 poliser!
Hur många poliser finns till hands i Sverige vid t om ännu mer allvarliga situationer?
Bara ett sidospår men ändå.
Jag kan fortfarande inte sluta tänka på hur det gick för den stackars hunden men hoppas på ett mirakel.
Jag skrev sms direkt till våra hundpassare och bad dem tänka på att hålla kort koppel och vara försiktiga när de promenerar med Affe & August, speciellt i området där vi bor eftersom just den gatan där vid Triangeln i Malmö verkar vara buskörarnas favoritstråk i stan. Vi har bott där i flera år och varje vår/sommar drar det igån med buskörningar och vansinnesfärder där utan att man tar till några åtgärder alls.

Stor kram! Och var rädda om er och tänk på att ha full uppsikt på era fyrbenta vänner, det går så himla fort när olyckan är framme.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *