Titta In!

av | apr 8, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Söndagens hemma-hos-mig bjuder på en liten vy från vår soldränkta hall med en massa härliga blommor där på hitta-på-spisen.
Nu är jag lite inne på att färg är det som gäller, gärna i lite brokiga kombinationer, more is much more alá Svenskt Tenn filosofin.

Kanske för att jag är så in i bomben trött just nu och behöver piffas upp, sjukt motsägelsefullt men jag blir lika trött varje år när solen kommer och det är nog dels pga pollen osv men också pga omställningen från totalt mörker och lugnt tempo till ljusare tider och fart och fläkt.

Ja så där ser det ut, en salig blandning av allt möjligt, hinner inte ange allt exakt just nu men hojta till om du undrar över något så svarar jag.

I promise!

 

Och sist men inte minst en titt in i det lilla vitrinskåpet i vardagsrummet som är är fyllt till bredden med alla möjliga saker, böcker, loppisfynd, vaser, penslar och favoritzebrorna som är vintage av Vicke Lindstrand.
Dagen till äran även en liten vas med påskliljor och dessa fyndade jag nu i veckan eftersom det tydligen är helt fel med dessa vackra blommor nu när påsken är över.

Knas.

Önskar Dig en härlig kväll!

1 kommentar

  1. Linda

    Så himla fint Jag undrar vilken storlek du har på fina Lumiere lampan? Hälsar Linda

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *