Fritz Hansen – Nendo Chair No.1

av | apr 7, 2018 | iSaloni Milan 2018, Mässor, Veckans Inredningsnyheter

Denna nyheten har jag hållt på ett tag eftersom Fritz Hansen har lagt embargo på pressbilderna tills i nästa vecka, men nu såg jag att Dezeen lagt upp dessa bilderna idag, så då hakar jag på och gör detsamma.
Detta är som du kanske förstår Fritz Hansen’s stora nyhet som kommer att lanseras under kommande Salone del Mobile 2018, Chair No.1 designad av denjapanska designstudion Nendo med Oki Sato i spetsen.
En stol helt i trä tillverkad för hand och består av 23 olika delar som sats samman utan synliga fästen.
En nyhet fin som jag ser fram emot att kika närmare på i Milano.

*Pressbilder Fritz Hansen

2 Kommentarer

  1. Inredningshjälpen » Är trästolen årets grej under Milan Desig Week?

    […] i tur inte mindre än ytterligare 2 stolar till tillverkade av trä. I förra veckan visade jag ju en annan stolsnyhet som kommer att visas i Milano och i mitt föra inlägg stolen Herit, ja kanske är det just en helt […]

    Svara
  2. Inredningshjälpen » Fritz Hansen News 2018

    […] lanserar en rad fina nyheter. Den stora nyheten, Chair NO1 designad av Nendo/Oki Sato visade jag ju en sneak peek av redan för någon vecka sedan, men nu finns det även fina pressbilder att kika […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *