Extra bliss med grönskande citronmeliss

av | apr 2, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

*inlägget innehåller annonslänkar*

Måndag fast söndagskänsla eftersom det fortfarande är påsk enligt almanackan, och lite extra ledighet är det väl ingen som tackar nej till, väldigt härligt och dessutom har vi soligt och härlig väder här i Malmö idag!

Extra mycket att glädjas över och vill mest kika in för att tipsa Dig om ett va mina allra bästa gröna tips, ja ett litet husmorstips kanske man kalla det för.

Krukan i tenn och även ljusstaken Karlskrona i samma stil brukar jag ofta få frågor på och en mindre kruka hittar du HÄR (jag har den stora) och ljusstakar i samma stil HÄR.

Att ha färska kryddörter i köket att använda i matlagningen osv är riktigt härligt, inte minst eftersom det ger fin grönska för en en liten peng.
Tyvärr brukar de flesta kryddörter vissna ganska snabbt så man måste köpa nya, men om du vill ha mitt bästa tips så är det att köpa vanliga små citronmeliss i kruka som finns i mataffären.
De är otroligt lättskötta och frodiga och mina brukar klara sig ”hur länge som helst” där på köksbänken om jag sköter dem hyfsat noga och vattnar dem varannan dag ungefär.
Ja så där ser det ut i mitt köksfönster just nu, med citronmeliss som extra glädjespridare!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *