Senaste nytt från Svedbergs

av | mar 21, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Vårens nyheter hos badrumstillverkaren Svedbergs tänkte jag att vi skulle kika lite närmar på i detta inlägget, nu finns det nämligen nya fina pressbilder som visar senaste nytt hos dem.
Badrumsinredningar och badrum i sig, har ju de senaste åren gått från att vara undangömda ”hemligrum” med halvtrista lösningar, till att ha blivit en mer integrerad del av hemmet där hemma-spa och mera rumslighet tar plats och vi inreder i samma utsträckning som i hemmets övriga delar.
Badrummet blir en plats för livsnjutneri med långa härliga bad, tid för avkoppling och för att ta hand om oss själva, och självklart blir det då allt viktigare vilken känsla vi får när vi kliver in i badrummet!

Först ut ser vi serien DK som lanserades för några år sedan, en serie som designats av formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen, och som nu har fortsatt arbetet med utvecklingen av serien.
Möbelserien har utvecklats med bland annat med ett nytt minimalistiskt benstativ som skapar karaktär och ger ett luftigt intryck och vi ser fyra olika handfat att välja mellan.
Det ovanpåliggande handfatet Fyn (som på bilden) är ett av dem, och detta har jag i mitt eget badrum, det finaste jag haft hittills!

Nytt för nu är även lådkonceptet Box One och Box Two som med dess stabila och praktiska konstruktion går att göra olika val och tillval som till exempel träinredning och lösa, lite mindre trälådor för praktsik förvaring i badrumsskåp och lådor.

Ovan såg vi ju serien DK i grått utförande, med utanpåliggande handfat osv och här ser vi samma serie fast i vitt och med lite andra lösningar, inredningsdetaljer osv och visst är det nästan som ett helt annat badrum?
Här ser man verkligen vilken betydelse kulörval, detaljer osv har för helhetsuttrycket, något som jag ofta återkommer till när det gäller inredningstips.

Vill du spana in övriga nyheter och ännu mer inspiration från Svedbergs så skynda vidare till deras hemsida

*Pressbilder Svedbergs

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *