Invigningskväll hos Kvänum

Igår var jag inbjuden till invigningen av Kvänums ”nya showroom” här i Malmö.
En invigning med modifikation eftersom deras fina showroom har funnits på plats i det berömda sekelskifteshuset ”Tre Kunga Huset” här i Malmö i flera år, men nu var det dags för en nyinvigning eftersom utställningen utökats rejält och uppdaterats och blivit ännu tjusigare än tidigare.
De lyxiga platsbyggda inredningarna från Kvänum är ju ibland de finaste man kan tänka sig, ja tex riktiga drömkök och badrum som vore lyckan att få ha i sin ägo!

Jag fastnade speciellt mycket för köket ovan i bild, bilder som jag knäppte med mobilen, så kanske inte de allra bästa bilderna men vill ändå ge dig en glimt av hur fint och inspirerande det är hos Kvänum här i Malmö.
Det fanns så klart en mängd andra inspirerande kök, badrum, garderobslösningar osv på plats, men det var så mycket människor på plats under kvällen att det var svårt att ta hyfsat bra bilder.
Under kvällen bjöds det även på god mat i samarbete med Gaggenau och kocken Richard Bornefors som är Gaggenaus egen kock, också fanns det goda viner osv till det hela, så klart.

Karin från Trendgruppen PR var på besök här i Malmö minsann, vi brukar ja annars mest träffas när det vankas event och pressvisningar i Stockholm.
Vi försökte oss på en liten bild, och denna var nog den som blev minst dålig hahaha.

”In bed with Dux” ja även DUX var på plats under kvällen och berättade om deras sängar och möbler som finns på plats hos Kvänum.
Här en bild som togs av Daniella Witte och så kul att träffa Jannice, Katarina och även Sofie som inte kom med på denna bilden.

En trevlig mingelkväll i Malmö och massor av härlig inspiration i minnet.
Och bor du i Malmö eller här runt i kring så har Kvänum Öppet Hus nu på lördag om du skulle vara sugen på att spana in deras showroom då.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.