*Inlägget innehåller annonslänkar*

Förra året öppnade stjärnkocken Mathias Dahlgren upp dörrarna till den helvegetariska restaurangen Rutabaga som nu tagit plats där den tidigare 2-stjärniga Michelin- restaurangen Matsalen huserat i Mathias Dahlgren’s regi.
Och i april kommer boken med samma namn, utgångspunkten är maten som serveras på hans restaurang Rutabaga, men allt går lika bra att laga hemma i det egna köket.
Läs mer om boken och förbeställ ditt ex HÄR

Och ännu en bok av Mathias Dahlgren som kom förra året, HEMKUNSKAP, en bok med hans bästa tips och allt man behöver veta för att lyckas i köket, vilka smaker som blir en perfect match tillsammans osv.

The Design Hotels Book kommer årligen och 2018′ års upplaga är på väg hem till mig i detta nu.
Som en bibeln för alla som älskar att resa och bo på designhotell!

Slog även till på Welcome Home av Leila Lindholm eftersom jag tycker att Leila och hennes stil är lite snarlik den stilen som jag själv älskar och har i mitt eget hem.
Stora skillnaden mellan Leila och mig är att hon är mästerlig på att baka och jag kan knappt få till en sockerkaka utan att det blir totalhaveri…

Anteckningsböcker kan man aldrig få för många av och denna från Franska BE-Poles i samma stil som den kända Le Sac påsen av 100% naturligt papper (biologiskt nedbrytbar), är ju snygg att ha liggande framme dessutom.

Senaste utgåvan av Residence Bookazine ligger redan så tjusigt här hemma hos mig, har du missat att köpa denna så hittar du ditt exemplar HÄR.
Massor med fin inspiration, ja som en specialutgåva av Residence Magazine och det är skapat av Hanna Nova Beatrice och hennes grymma redaktion.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *