Bolia News 2018

En av veckans nyhetslanseringar kommer från butikskedjan Bolia som nu visar upp deras nyheter för 2018.
Här ser vi allt ifrån soffor, fåtöljer, pallar och puffar till mattor och mindre inredningsaccessoarer. 
Puderrosa sätter tonen för deras nya inspirationsbilder där varje möbel får stå ganska så ensamt i fokus i bild för bild.

Close up på nya skåpet Vienna av vitpigmenterad ek.

Ovan ser vi den nya serien Fuuga med soffor i olika storlekar och även en fåtölj med ram av trä och textilstoppning, runda former och ganska så feminin i dess stil.
Designad av  Busetti Garuti Redaelli.

Stolserien Palm kommer i en rad olika utförande från helt i trä till klädd i skinn osv och denna serie är designad av Says Who.

Ovan ser vi fåtöljen Carmen som är inspirerad av spansk kultur och den moderna tolkningen har skapat en självmedveten och unik möbel. Design: Yonho

Sammetspuffar ser vi såklart även hos Bolia, just sammetspuffar har ju blivit the thing som alla tydligen måste ha i sortimentet just nu och i våra hem tydligen.
Jag har ingen sammetspuff hemma hos mig ännu, men den mintgröna ser jättefin ut tycker jag!

Terrazzotrenden fortsätter också att spinna på och borden ovan är inte de enda av den sorten utan det finns en hel del varianter av sådana bord hos Bolia, och även bord med brunmarmor som också är enligt senaste trenden just nu.

Kika på alla de nya soffborden HÄR

Det finns som sagt även en hel massa inredningsaccessoarer med bla vaser, keramik osv och alla nyheterna på den fronten hittar du HÄR

*Pressbilder Bolia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.