Mera Marbodal från Lotta Agaton

av | mar 4, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Den här veckan har det varit lite stiltje på nyhetsfronten tycker jag, antagligen due to rådande sportlovsaktiviteter som många utövat de senaste 2-3 veckorna.
Men men, några få och naggande goda inredningsnyheter har ja trots allt visat här hos mig, och de nya inspirationsbilderna från Marbodal toppar listan.
Och nu i fredags lagom till fredagsmyset fick jag ett mail från Lotta med ännu fler fina bilder från sessionen, Lottas och Pias favoritbilder dessutom, så dessa vill jag givetvis visa dig idag.

Flera olika kök i olik stilar, det som jag visade tidigare i veckan var ju ett modernt ljust kök med Svanenmärkta stommar och luckor, och här ovan i bild ett ett mera rustikt lantligt kök där de kalkfärgsmålade väggarna, takbjälkarna, knopplisterna för öppen displayförvaring och de rustika attiraljerna förstärker känslan av lantkök ytterligare.

Och ännu en modern variant med grå slät luckor, grepplisterna, tunna bänkskivor och massor av smarta förvaringslösningar.

Köket och matplatsen ör ju helt klart lite som hemmets hjärta, en naturlig varm samlingsplats där man gärna vill spendera mycket tid med DRM man tycker om.
Skapa utrymme för att vara i köket, ja utöver vid arbetsbänken, diskbänken osv.
En härlig sitthörna med sköna möbler, ett rejält tilltaget matbord som även kan fungera som arbetsbord osv är ju det optimala om man har gott om utrymme.

Styling Lotta Agaton

Fotograf Pia Ulin

Matkreatör Mikkel Karstad

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *