In My Coner

av | mar 2, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

En av veckans inredningsnyheter är att Metro Media House nu ger sig in i e-handels branschen på alvar, och lanserar deras egen första e-handelskanal med inredning från 15 olika skandinaviska designers som man gör ett samarbete med.
Sajten heter InMyConer.se och där kommer man att kunna köpa tex mindre inredningsdetaljer som prints, ramar, textilier, keramik och andra dekorationsföremål men alltså inga möbler.
Inget unikt i sig, detta finns ju redan i flera andra olika varinter men värt att notera i sammanhanget är vidden av riktigt fin inspiration so,m man anväder sig av.
Just detta med fina inspirationsbilder och unikitet är det som kommer att var avgörande när det gäller konkurrensen om e-handelskunderna framöver, tror jag.
I en tid när allt fler känner sig bekväma med att beställa hemifrån och allt fler vill vara med och säljaär det de som gör shoppingupplevelsen lite bättre som kommer att vinna i det långa loppet, en vanlig e-shop med tråkiga frilagda bilder, ingen egen inspiration osv kommer att väljas bort.

De här otroligt fina och inspirerande bilderna är stylade av Sundling Kickén och fotograferade av mästerfotografen Kristofer Johnson
Och visst blir man inspirerad till både förändring och shopping till sitt eget hem när man ser miljöbilder som dessa!

1 kommentar

  1. Annette Eriksson

    Hej Anette, ang inspirationsbilder, precis vad jag tror, och diskuterade med kunder om i veckan. Ha det gott! Annette

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *