20% rabatt på fina sovrumstextilier

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Just nu kör Ellos en kampanj där de lämnar 20% rabatt på alla sovrumstextilier (även varumärken) som finns i deras sortiment, ja allt ifrån sängkappor, lakan, överkast och bäddset mm, så ett riktigt bra tillfälle att slå till om du vill uppdatera ditt sovrum.
Att skapa förändring med hjälp av nya textilier är ett relativt billigt och enkelt sätt att skapa förändring i hemmet, kanske kan det passa med lite ljusare kulörer nu inför vårens ankost.
Mixa olika material, produkter med olika struktur, välj trendigt eller klassiskt eller varför inte en kombination av båda?

Ovan i bild ser vi tex den fina sänghimmeln som finns i flera olika kulörer, ett quiltat överkast och krispigt vita sängkläder.
Spana även in stolen av rotting, krukan Pure från DBKD och det det grafiska printet!

Mattan här ovan är tyvärr inte med i kampanjen, men helt klart mycket prisvärd och så fin tillsammans med de textilier som jag visar som inspiration här i mitt inlägg.

Att placera en matta framför (och lite inunder sängen) bilder ihop det hela på ett fint sätt och skapar extra mysfaktor i sovrummet.

Spot on överkastet med mönsterquiltning och tillverkat av mjuk härlig silkessammet och bäddsetet i bild ovan är tillverkat av franskt tvättat linne och finns HÄR.

Bädda med många kuddar, lager på lager och var inte rädd för att ta i lite extra, tänk heller för stort och för mycket än att snåla in på härligheten.
Här vill jag tipsa dig med lätt skrynklade jaquardvävda överkastet som du hittar och även den avlånga matchande decokudden samt sängkappan av ekologisk tvättad bomull med dekorativ kant som vi skymtar litegrann där längst ned.
Den runda spegeln som hänger ovanför sängen hittar du HÄR

Prickigt och randigt är hur trendigt som helst just nu!
Bäddsetet av halvlinne i bild här ovan hittar du HÄR och vill du spana in lampan som används som sänglampa så finns denna HÄR..
Kombinera gärna prickigt eller randigt med enfärgade textilier av ekologisk bomull.

Du har väl förresten inte missat att Ellos har tagit fram en serie med fina rottingmöbler?

Både stolar, små bord och en dagbädd mm och dessa kommer både i naturrotting och i brunbetsad rotting.

*Inspirationsbilder från Ellos

1 reaktion på “20% rabatt på fina sovrumstextilier”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.