Början till något nytt

*INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR*

Hej hej!

Vad kul att du kikar in här hos mig, det betyder verkligen hur mycket som helst ska du veta, yta Dig blir det ingen blogg!
Idag har jag så smått startat upp med att kika på det som ska bli början på något nytt i vardagsrummet, ja den tavelvägg som jag har nämnt flera gånger tidigare men som inte har hunnits med..

 

Bästa tipset innan man skrider till verket med att spika sönder den tilltänkta väggen, är att prova sig fram genom att lägga ut tavlorna/ramarna på golvet.
Nu kommer min tavelvägg inte att bli exakt som ovan, hahaha, så enkelt ska det inte vara, men här har jag testat med en spegel, ett stort A med fonetisk text, flygande Copenhagen Doves och en fjäder …..

Också en close up på fina Paris Love, ett handgjordt print från Mimou som görs av lokala hantverkare i Thailand som t om gör pappret själva, också använde jag en enögd uggla som tyvärr inte kom med i bild.

Alla dessa och även spegeln kan du köpa med 20% rabatt just nu hos Ellos som har en stor Happy Home-kampanj som omfattar hela Home-sortimenet inklusive varumärken och möbler som ger just 20% rabatt på allt med rabattkoden 375713

Kram

1 reaktion på “Början till något nytt”

  • Johan skriver:

    Hej Anette!

    Blev det inget med med dina Philips Hue-lampor som du skrev om?
    Intressant att se hur du brukar dem.

    Kram Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.