Boråstapeter Anno

av | feb 21, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Boråstapeter lanserar just nu deras senaste kollektion med namnet Anno som innehåller 18 mönster i olika färgställningar och tafpertna minner om svunna tider, ja t om så långt tillbaka som från 1500-talet  och fram till 1920-talet.
Min personliga favorit Ulricehamn ser du här i mitt inlägg, och just den gröna kulören vill jag som sagt ha ganska så genomgående här hemma hos oss nu framöver och en tapet som denna vore som klippt och skuren för vår sekelskifteslägenhet.
Kanske i hallen?

De ursprungliga tapeterna kommer från slott, herrgårdar, torp och 20-talsvillor, och mönstret rosenvinge  som är är Nordens äldsta papperstapet från 1500-talet kan fortfarande ses i dess original här i Malmö i Rosenvingeska huset vid Lilla Torg.
Kollektionen kom ut till försäljning i mitten av februari så redan nu hittar Anno i butiker som saluför Boråstapeter.

Hela kollektionen kan du kika på HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *