Granit – Balkongliv 2018

av | feb 20, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Rådande sportlovsveckor med skidåkning på agendan för många, inte så uppmuntrande väder för oss som gillar lite varmare väder och sol, och vad passar väl bättre då än att bjuda på lite inspiration kring uteliv med fokus på balkoghäng?
Här kommer ett koppel med härliga bilder som visar butikskedjan Granit’s Balkongliv 2018.

Gör din balkong till en prunkade oas för avkoppling och småskalig stadsodling. Vill man så kan man få plats med mer än vad man tror på liten yta om man använder sig av smarta lösningar som skapar gott om utrymme, som tex den rullbara hyllan som kan användas till så mycket.
Använd dig gärna av härliga naturmaterial som rotting, hampa, korg osv för att ytterligare förstärka utomhuskänslan, hos Granit hittar Du alltid massor av den varan.

Och har man en lite mer väl tilltagen balkong så kan man ju alltid slå till med en hängmatta satt relaxa i när andan faller på.

Ja gudars så härligt!

Små minväxthus ser vi en hel del av på marknaden just nu, riktigt fina och dekorativa att ha redan nu inomhus på fönsterbrädan i köket och då finns det ju tillfälle att tjuvstarta vårsådden redan nu.
Jag har redan hittat ett (dock ej detta) som jag så sugen på att slå till på.

Samtliga bilder i detta inlägget är pressbilder från Granit, och är du intresserad av produkterna i fråga så kommer du ut i butik i slutet av mars/början av april.

Håll ut, våren kommer även i år!

1 kommentar

  1. Sofia

    Är ute efter minidrivhus, vilket är du sugen på att köpa som inte är det ovan?

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *