More EDGE

av | feb 16, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Serien EDGE designad av Stilleben för danska Skagerak har rönt väldigt mycket framgång de senaste åren, och har fått en hel del uppmärksamhet inte minst i bloggvärlden som älskar att använda deras krukor och minimalistiska produkter för det dukade bordet i stylingar osv.
Jag personligen är mest förtjust i krukorna och mässingsfaten att kombinera med dessa, och idag vill jag visa två nyheter som nyligen har adderats till serien, nämligen en vinkylare som du ser här ovan i bild….

….och även serveringsfatet här ovan, och tanken slår mig att detta fat och serien UPP som Fogia nyss lanserat är nästan på pricken lika.
Svårt att säga att den ena eller den andra sneglat på den andre eftersom lanseringarna har skett samtidigt, men viss är det likt?

*Pressbilder Skagerak

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *