Miss This

av | feb 10, 2018 | Hemma hos Inredningshjälpen

Idag är det exakt en vecka sedan vi lämnade Malmö för en vecka+ i Stockholm, vi får se om vi kör hem imorgon eller på måndag morgon, det har vi nämligen inte bestämt ännu.
Vi tar det beslutet efter att min man känna efter hur trött han är efter att ha varit med och ”stängt ner mässan” sent ikväll.
Men saknar detta, ja inte i köket hemma hos oss i sig utan mina små knattar Affe & August som alltid hänger med oss när vi är köket.
I hopp om mat eller godis såklart, men ändå, bästa sällskapet!

Killarnas godis, de älskar isbergssallad, gurka och morötter och får det som godis mellan deras frukost och middag som består av torrfoder från Royal Canin eller tonfisk när det är fest.
Nyttigt och bra för att hundarna ska må toppen.

Och kolla in de nya fina hundskålarna i keramik som hundarna fick i julklapp och som jag glömt bort att visa er.Skålarna kommer från Mateus , finns i två storlekar med antingen blå eller grön dekorrand och har samma design som deras serie Urban Garden som designats av Filippa Lundahl.
Den större skålen hade jag tänkt som en gemensam vattenskål men den storleken blev mer som ett badkar hahah, så jag får beställa en till liten skål helt enkelt.
Men så fick ju jag en fin skål på köpet.

Den blick går inte av för hackor, ja du förstår säkert hur svårt det är att stå emot när Affe kör sina tricks för att få något gott att mumsa på.
Älskade hundar, så fina och en stor del av vårt liv inte minst eftersom vi inte har några gemensamma barn min man och jag.
Affe blir 8 år i maj  och lille August blir 7 år i augusti, tänka vad snabbt tiden rusar iväg, det känns ju som nyss att de var små valpar som tultade runt.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *