DUX Spaces by Lotta Agaton

av | feb 7, 2018 | Mässor, Stockholm Design Week 2018, Veckans Inredningsnyheter

Idag startade jag min dag med en pressfrukost som arrangerades av Trendgruppen på uppdrag av ingen mindre än DUX.
De har nämligen nu under Stockholm Design Week gjort en stor utställningen med både sängar och deras möbler på plats i en 250 kvm stor lokal inrymd i Museum of Performing Arts.
Utställningen heter Dux Spaces och det är ingen mindre än Lotta Agaton som har fått fria händer att tolka deras sängar, klassiska möbler grå förr designade av tex Bruno Mathsson, och den nya kollektionen som lanserades 2017 designad av Claesson Koivisto Rune.

Lotta har valt ut alla material och kulörer, en del av dem finns inte i det ordinarie sortimentet (ännu iallafall) och på plats var såklart även en del konst, unika inredningsdetaljer, designlampor och mattor från Tisca Rugs som Lotta inlett ett samarbete med och bla designat en helt egen matta.
Så fint och välgjort i vanlig ordning när det är signerat Lotta Agaton, och DUX’s produkter vurmar jag ju personligen för sedan länge.
Jag ber om ursäkt för lite dåliga och missvisande bilder, jag hade nämligen bara mobilkameran till hands och ljuset lokalen var inte det bästa.

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Stockholm Furniture Fair 2018 – ett svep över det hela

    […] nästan inte lönt att påpeka att det bästa från veckan har jag nog redan visat, utställningen DUX Spaces kurerad av Lotta Agaton, Layered Eclectic på Stockholms Auktionsverk och utställningen A Quiet […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *