Vedum lanserar badrumsserien Zone

av | feb 5, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna visa dig en badrumsnyhet som kommer från Vedum som nu lanserar den nya badrumsserien Zone.
En serie som enligt Vedum ”Fångar vi upp trender som hälsa, mindfulness, yoga, natur och spa. Det handlar om att ta hand om både sig själv och sitt hem, att göra medvetna, hållbara val vad gäller design och miljö, men också om att vara personlig och nytänkande”.

Jag har ju vid flera tillfällen de senaste tiden påpekat att det kommer mycket mörka träslag framöver både när det gäller möbler, kök, inredningsdetaljer och bevisligen går samma trend igen när det gäller våra badrum.
Här ser vi dessutom att den vita marmorn har bytts ut mot svart dito, och ja även detta kan ses som ett tecken i tiden när det gäller rådande inredningstrender.

Tvättställens runda och ovala form har ett mjukt och stilrent uttryck som förstärks av det stenliknande, lättskötta och exklusiva materialet Solid Surface som  monteras semi-nedfällda i en topplatta och kompletteras med underskåp, speglar och högskåp.

Med ett fåtal delar går det att göra ett otal kombinationer och på så sätt kan du också sätta din egen personliga prägel på badrummet, och detta förstärker du såklart ytterligare med hjälp av inredningsaccessoarer, textiler och naturlig grönska.

Vill du veta mer om Vedum Zone så skynda vidare till Vedum’s hemsida, där hittar du all info.

*Pressbilder Vedum

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *