Hay News 2018 – Workspace 2.0

av | feb 2, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Nu är det minsann bråda dagar inför stundande Stockholm Design Week 2018, och helt ärligt talat så har jag ingen riktig överblick ännu på allt som ska hinnas med under veckan i Stockholm.
Pressvisningar och event i parti och minut, flertalet av dem vid exakt samma tidpunkt så det blir helt omöjligt blir det att hinna med allt även om man vill.
Idag har jag fått tillåtelse att visa upp nyheterna som kommer att visas hos danska HAY, som döpt utställningen som de kommer att visa i deras svenska agent Gulled’s showroom, till Workspace 2.0.

Utställningen kommer att byggas runt  ”nya” uppdaterade förvaringsmöbeln The New Order designad av Stefan Diez som nu har uppdaterats med bla olika accessoarer, och möbeln kommer att fungera som struktur för hela utställningen, dela av de olika rummen som visas osv och utställningen görs i nära samarbete med Stefan Diez.

Den största nyheten hos HAY förutom uppdateringen av New Order, är den nya soffan Silhouette som designats av GamFratesi och som syns i bild här ovan.
Soffan finns att få både med hög och låg rygg, och den första varianten blir ju som en liten vägg som skiljer av för insyn osv, vilket funkar extra bra om soffan används i offentlig miljö, i kontorslandskap osv.

GamFratesi har även designat soffbordet Tulou som enklast beskrivs som ett modernt brickbord  alá 2018.

Stolen Drapper går att få både som textilklädd stoppad stol och i träet utförande.

Ett nytt runt samt kvadratiskt bord tar plats i Pyramid-serien som lanserades förra året

Terrazzo ser vi fortsatt mycket av och nu, och här har HAY uppdaterat deras Terrazzo Table som nu även finns som ett högt barbord.

Nyheten Triangel Table + Bench har designats av Simon Jones, tillverkas i solid ek som kan fås i flera olika utföranden.

Bland nyheterna ser vi en ny kelim-matta med namnet Moire

Nya färgglada vaser i glas som bär namnet Moroccan Vase och finns i olika kulörer samt storlekarna S, M och L.

Detaljbild som vira en liten sneak peek av den uppdaterade förvaringsmöbeln New Order som jag berättade om överst i mitt inlägg.

 

Jag hoppas innerligt att jag får tillfälle att besöka utställningen hos Gulleds under mina hektiska dagar i Stockholm, utställningen låter mycket intressant på det stora hela och den nya soffan vill jag gärna ta en provsittning i.

*Pressbilder med tillåtelse från HAY/Press

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *