Happy Friday med mycket mys

av | jan 26, 2018 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fredag!

En skön hemmafredag där jag mest skrotat  runt här hemma i slappa kläder och jobbat undan sådant som inte hunnits med när vi var borta i förra veckan och börjat planera inför det som komma skall inom kort under Stockholm Design Week bland annat.
Mycket spännande är på gång just nu på jobbfronten, och även om det är mycket arbete så är jag så himla tacksam och glad för allt som händer just nu.

En riktig Happy Friday med andra ord.

Och mycket mys och gos med hundarna att ta igen såklart, finns inget härligare sällskap än mina små malteserkillar Affe & August.
Mina svartvitrandiga byxor i culottemodell i supermjukt material hittar du HÄR.

Jag har som du ser även införskaffat en fång med ljusrosa tulpaner inför helgen.
Inget fancy pancy, utan helt vanliga buntar med svenskodlare tulper som jag hittade hos närmaste Hemköp.

Och kolla in världens sötaste lilla fickspegel med bokstaven A som är perfekt att ha i handväskan tillsammans med handkräm osv, också har jag nya blingblingia örhänge som jag hittat HÄR.

Och detta mina vänner, är väldens härligaste doftljus, Hotel Diplomat’s alldeles egna doft i fin porslinsburk med lock.
Har du en gång bott på Hotel Diplomat så känner du till den härliga doften som man möts av redan i lobbyn, och nu har vi samma doft här hemma hos oss!

Och nu ikväll fortsätter vi i samma stil här hemma och myser för hela slanten med lite god mat i form av räkor, bröd och ost som är typ det godaste i plockmatsväg, tycker jag.
Några avsnitt av någon bra serie, kanske sista säsongen av Homeland för den har vi minsann inte tittat på ännu.

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Lamm på lamm

    […] Och vad roligt att så många gillade mina randiga byxor som jag visade igår! Nu i vår ser vi massor av ränder både inom mode och inredning, roligt med ränder och mina fladdriga byxor kan du kika närmare på HÄR […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *