Byredo SS18

av | jan 26, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Vårens nyheter hos Byredo som är en personlig favorit när det gäller parfym, tvål/lotion, doftljus och inte minst deras rumsdofter som är ljuvliga.

Tidigare fanns ju endast doften Bibliotheque som rumsdoft, men nu finns även dofterna Cotton Poplin och Three House att piffa sitt hem med.
Jag älskar rumsspray och har använt Bibliotheque flitigt sedan några år, men slog till på en flaska Three House när jag var i Stockholm i förra veckan.
En mustig doft som påminner om det som ämnet skvallrar om, trähus, nyhuggen ved eller virke och mycket rustik känsla över det hela, medan Cotton Poplin varianten doftar nytvättade lakan….svårt att välja faktiskt för samtliga doftar mycket gott.

Helt nytt är doftljuset med namnet Woods, och det hörs ju var inspirationen till denna doft har hämtats ifrån, en tur i skogen, och ett självklart val i dessa tider då allt som har med naturen/skogen är trendigare än någonsin.
Med doft av bla hallon, cederträ, läder och jasmin.

En nyhet som ligger rätt i tiden är resefodralet för parfym med texten I love You, den perfekta presenten till stundande Alla Hjärtans dag den 14 februari.

Också har vi ytterligare en nyhet, nämligen doftarken Drawers Drawings med lite bordusa skisser och teckningar som görs i samarbete med den Parisbaserade kreativa studion M/M Paris.
teckningar med doft av bla Bergamot och Lily of the Valley

*Eget produktkollage

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *