Stelton SS18

Idag vill jag även visa lite nyheter som kommer hos danska designvarumärket Stelton, några nya produkter ser vi men även uppdateringar av befintliga serier med nya produkter och kulörer.
I bild ovan ser vi en av deras nyheter som är vasen Hoop i midnattsblått glas, designad av designstudion Unit 10.
Den munblåsta vasen bär inspiration från 50-talets danska glaskonst och finns i tre olika storlekar.

Hoop design Unit 10

Den prisbelönta Emma-serien designad av HolmbäckNordentoft kommer nu i nyanserna nude och terrakotta.
Den sladdlösa Emma-vattenkokaren har ett handtag i bok som tillför den lackade stålkannan en nordisk touch, mixa och matcha med Emma-seriens nya termoskanna och serveringskanna i terrakotta eller termoskannan med redan befintliga kulörer i serien.

Theo-seriens designad av formgivaren Francis Cayouette kompletteras nu med  lunchtallrikar och muggar inspirerade av skandinavisk design och asiatisk kultur, kompletterar på ett vackert sätt resten av Theo-serien.

Tekannan och tesilen är Collar-familjens senaste tillskott, designade av den italienska designduon Daniel Debiasi & Federico Sandri.
Den greppvänliga Collar-tekannan är tillverkad i mattsvart stengods och handtag av trä vilket ger den ett nordiskt uttryck.

Den ikoniska och världskända EM-kannan designad av den danske designern Erik Magnussen år 1977 lanseras nu i en ny uttrycksfull ultramarina utgåva.
Oavsett om du före-drar kaffe, te eller kalla drycker kan du nu sätta färg på vardagen med den både klassiska och originella färgen som återkommer i EM-presskannan, EM-tebryggaren, den transparanta EM-kannan och EM77 vacuum-kannan.

*Pressbilder Stelton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.