Grönt skönt liv med Granit SS18

av | jan 23, 2018 | Veckans Inredningsnyheter

Idag vill jag gärna visa dig vårens nyheter hos butikskedjan Granit som går all in när det gäller ett riktigt grönt liv med stort fokus på hälsosamt elverne för både kropp och själ, härliga produkter för ett alldeles eget hemma-SPA, fin förvaring till hemmet osv.
Och vi startar i badrumsregionen!

Våfflade handdukar med grov struktur i olika smakfulla nyanser.

Praktisk förvaringshylla av trä att lägga även badkaret, sådana små hyllor var populära när jag växte upp vill jag minnas men nu ser man det inte så ofta.
kanske en revival på gång?

Granit’s egna SPA-produkter lanserades ju under förra året och dem ser vi även nu 2018.

Hängande amplar med krukår av keramik, betong osv.

Pallar i olika utföranden, den ena lite mer rustik och ”Hedenhös-lik” medan den andra är mera modern i sitt utförande.
Fina som extra sittplatser eller som här som små blomsterbord, sidebord eller varför inte som sängbord?

Sen flyttar vi vidare till köket och hittar dina nätpåsar, asiatiska riskorgar osv för förvaring eller bara som dekorationer.

Köket och matplatsen är ju lite av hemmets hjärta tycker jag, och alt fler lägger allt större fokus på måltiden, det dukade bordet och maten vi äter.
Gröna rätter med mycket näring, mindre kött och fisk alternativt helt vegetarisk iallafall någon dag i veckan pekar trenden på just nu.
Så naturligt som möjlig och detta gäller även för de redskap och produkter vi använder vid beredning och dukning och förvaring.

Mera vatten!
Jag är otroligt dålig på att dricka tillräckligt mycket vatten, kanske blir det enklare om man piffar och smaksätter sitt vatten som ovan.

Också lite nyheter på möbelfronten med fina satsbord,  uppdaterade rottingstolar, textilier med struktur, sittsäckar och mattor och korgar av sjögräs.

Rottingstolar dels i antikbehandlad ”smutsbrun” rotting samt rotting som målats i grön nyans.
Framförallt brun rotting tror jag kommer stor framöver mht till den våg av bruna (behandlade) träslag som kommer stort framöver, även House Doctor lanserar brun rotting såg jag under Formex i förra veckan.

Så mycket fint tycker jag, en del av produkterna finns redan ute i butik, en del kommer nu i februari och en del lite senare i mars men mer info hittar du på deras hemsida.

*Pressbilder Granit

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *