Formex 2018 Coming Up

av | jan 4, 2018 | Formex, Mässor

Vårupplagan av inredningsmässan Formex närmar sig med stormsteg, ja närmare bestämt så är det dags igen den 17-20 januari.
Mässan går under benämningen ”World of Shapes” och jag tänkte passa på att tipsa dig om några av höjdpunkterna där förutom själva utställarna.

Häng med!

Layout

Trendutställningen på entrétorget brukar alltid bli en snackis, och denna gången är det formgivaren och utställningsarkitekten Synnöve Mork som har fått uppdraget att utforma en utställning som bjuder på inspiration och kunskap.
Utställningen går under namnet Layout och det blir ett samarbete med kreatörerna/stylisterna Cilla Ramnek, Tina Hellberg och Saša Antić som var och en tolkar var sin del.
Spännande!

Leila!

Välkända TV-kocken Leila Lindholm som även driver egna varumärket Leila’s General Store  med både egen försäljning och återförsäljare, kommer till Forex och håller fördrag om hur man gör succé inom sociala medier.

Uminova eXpression
Ett projekt som knyter ihop studenter från estetiska utbildningar på högskolenivå med duktiga tillverkare från Umeåregionen.

I projektet har tio utvalda talanger arbetat under sex veckor med att ta sin design från idé till prototyp till färdig produkt. Studenterna har samarbetat med lokala företag specialiserade på traditionella material som bland annat sten, glas och trä.

Dessa tio studenter finns på plats på Formex i Hall B:

The Man Kind Bar
För första gången har Formex en utställning med enbart produkter riktade till den designintresserade manliga konsumenten.
Till Formex i januari designar mässveteranen Jan Rundgren utställningen ”The Man Kind Bar”. Här finns inspiration till din butik med produkter för män med allt ifrån manlig grooming till funktionsdriven minimalistisk design. I baren serveras det svenska ”pintxos” samt nyttiga och nyskapande ”mocktails” för både han, hon och hen.

17 JANUARI 2018 EXKLUSIVT FÖR FORMEX BESÖKARE OCH UTSTÄLLARE!

En av världens främsta trendanalytiker Li Edelkoort är berömd för sina inspirerande seminarier.
Hennes skarpa analyser samt förmåga att förstå vad vi människor intresserar oss för gör Edelkoort till en av världens mest anlitade och unika föreläsare.
Föredraget kräver föranmälan och kostar en slant, läsa mer HÄR

En rolig nyhet är att man under Formex har möjlighet att prova på Yoga, ett sammanbete som görs med Yogobe som finns på plats under alla mässdagarna, läs mer HÄR

*Pressbilder och Info från Formex

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *