Fina klänningar till nyårsfesten

av | dec 26, 2017 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Årets kanske festligaste kväll med skyhöga förväntningar stundar, och  jag vet att det är många  som är på jakt efter den perfekta nyårsklänningen.
Ja den där festblåsan som ska göra kvällen fulländad, inte sant?
Jag har valt ut en hel rad med fina klänningar och tjusiga accessoarer, och dessutom är en hel del av dem på REA just nu.

1.Figurnära spetsklänning Rachel Zoe //2.Sammetsklänning By Malina med 40% rabatt //3.Emily Dress By Malina //4.Klänning från Designers Remix HÄR //5.Spetsklänning med ärm Esprit Collection //6.Nagellack YSL //7.Handväska av mocka HÄR //8.Lyxiga festskor klädda i sammet HÄR

 

9. Långklänning Noelle //10.Glittrig trikåklänning // 11.Fahrman Collection långklänning i trikå// 12. Sammetsklänning Second Female//13. Spetsklänning Esprit Collection /14. Esprit klänning med tyll//15. Tjusigt diadem // 16. Handväska Amore Pieces//17. Partyklackar med rosetter HÄR//18.Tjusiga pumps med strass från aPair nu med 30% rabatt.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *