Spegelvägg istället för tavelvägg

*inlägget innehåller annonslänkar/reklam*

Inspirerad av Veckans Hemnet-span här hos mig tänkte jag tipsa Dig om fina speglar av olika slag som man kan använda sig av för att göra en liknande spegelvägg.
Ja på ett ungefär som en tavelvägg fast med speglar i stället för tavlor, och gärna en blandning av nya och gamla speglar med olika färg och form.
Det hela får gärna se lite slarvigt ut, dvs det behöver inte alls hänga rakt, jämt eller enligt någon speciell mall.
Håll utkik på loppisar osv efter lite annorlunda speglar, så har jag hittar flera av min gamla speglar.

 

Solspegel handgjord med ”guldstrålar” HÄR 30% rabatt och även en budgetvariant HÄR

Oval ojämnt formad Mabelle

Solspegel nummer två HÄR

Spegel med fjärilar HÄR

Sexkantig spegel Day Home

En liten fin Blomma HÄR

Gubi Randaccio HÄR

Slipad spegel Mabelle HÄR

Spegel med hamrad järnram HÄR

*eget collage samt lånad mäklarbild från Erik Olsson

7 reaktioner på “Spegelvägg istället för tavelvägg”

 • Tina skriver:

  Varför skriver du inte ut varifrån t.ex. speglarna kommer, i länktexten? Ofta är länktexten kort, endast ordet ”här” och länken är en apprl-url. Jag antar att det ska locka till nyfikenhet och klick, men sådana länkar klickar jag aldrig på (oavsett vilken sajt jag är på), eftersom jag inte har en aning om var jag kommer att hamna.
  Apprl-länken tyder väl på att det är någon form av ersättning inblandad (?) men i så fall borde det väl vara än mer intressant att exponera butiken/varumärket?

  • Inredningshjälpen skriver:

   Hej Tina

   Affiliatelänkarna som du påpekar är ALLTID noga markerade som just affiliatelänkar/annonslänkar/reklam i början av varje sådant inlägg. Marknadsföringslagen kräver detta, och det är något som jag alltid är noga med att följa, inte minst av uppriktighet mot alla er som läser bloggen.
   Länkarna leder till butiker/återförsäljare på nätet som finns med i de affiliatesystem som jag, och väldigt många andra bloggare samarbetar med.
   En service till Dig som läser bloggen, så att du enkelt kan hitta produkten i fråga och du har möjlighet att shoppa direkt om du så vill.
   Du kan alltid lita på att mina länkar är till 100% tillförlitliga att klicka på, och länkarna är som sagt ett samarbete mellan mig och mina samarbetspartners, och det stämmer att jag får en liten ersättning som för detta. Jag ser det som helt skäligt med tanke på all den tid jag lägger på mitt arbete med bloggen, men jag vill noga understryka att det är inte ni läsare som betalar för detta på något sätt eller vis, och ingen är tvingad vare sig att klicka på länkarna eller att köpa produkterna som jag tipsar om.
   När det gäller inläggen med tips om produkter kopplade till affiliatesystem så är det alltid jag personligen som väljer ut produkterna efter mitt tycke och smak för att ge dig som läser bloggen lite inspiration och inredningshjälp.

   Hoppas det var svar på din fråga.

   VH Anette

   • Emma Priwin skriver:

    Men Tina har ju verkligen en poäng här och det är ju att företagen givetvis vill att varumärken skrivs ut. Tyvärr är det typ ingen som gör det eftersom det genererar fler klick att inte göra det vilket troligtvis kommer att leda till att fler varumärken hoppar affiliatesystemen. Ha en riktigt god jul!

    • Inredningshjälpen skriver:

     Hej Emma

     Då tycker jag att du ska starta med det i din egen blogg innan du tillrättavisar någon annan.
     Jag har alltid varit noga med att särskilja annonser/reklam från redaktionell text, långt innan ”alla skärpte till sig” och ibland skriver jag ut företag/varumärke men inte alltid.

     God Jul

     Anette

     • Emma Priwin skriver:

      Nu skriver jag iofs ut det och det är inte alls någon tillrättavisning. Bara ett konstaterande. Det finns ju mer eller mindre ingen som skriver ut det men jag förstår kommentaren.

   • Tina skriver:

    Tack för svaret! Min mening var inte alls att ifrågasätta att du och andra bloggare får ersättning för det som skrivs. Du skriver ju – som du sagt – alltid ut att det är annonslänkar och det kan jag ju också se på länkarna. Det stör mig inte heller att länkarna går direkt till de produkter som nämns – oavsett om det görs med affiliatelänkar eller utan. Däremot skulle jag önska – av många sajter – att länktexterna vore mer upplysande och relevanta än bara ett kort ”här” och att de gav en fingervisning om vart jag hamnar om jag klickar på länken.
    (Som en parentes kan jag nämna att jag är webbredaktör på en myndighet och där är korta länktexter som ”här” ett big no-no, utan de ska vara beskrivande. Helst ska de också bestå av flera ord för att vara klickvänliga även från mobila plattformar. Och visst, jag förstår att det är stora skillnader mellan en myndighets webbplats och en affärsdrivande blogg, på alla sätt!)
    God jul!

 • Eva skriver:

  Hej Anette,

  Jag har följt dig länge och gillar allt du gör. Du visar klart att det är reklam och om du sedan kan få lite betalt för allt det jobb du lägger ner så säger jag bara grattis.
  Tack för alla tips du ger både på inredning och kläder det hjälper mig jättemycket i mitt val då jag älskar din stil
  God jul till dig och din familj

  Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.