Förundrats en smula

av | dec 16, 2017 | Hemma hos Inredningshjälpen

Lördag med sol, det är minsann inte så dumt så här mitt i mörkaste december, och jag var snabbt framme med kameran för att ta lite bilder, inte enbart dessa som du ser i detta inlägget utan annat som var inplanerat för fotografering.
Det gäller att passa på när tillfälle ges, den devisen gäller allt här i livet anser jag!

Helgbuketten visade jag faktiskt redan igår, men då utan vas, och nu idag har redan slagit ut mer och blivit SÅ tjusiga.
Amaryllis är verkligen en ståtlig blomma som är svår att inte bli förälskad i.

Jag flyttade runt dem lite grann innan jag slutligen bestämde mig för att fönstret fick bli den bästa platsen den här gången.

Och idag har jag som sagt jobbat undan lite som lagts på hög, fotograferat och svarat på intervjufrågor angående nästa års inredningstrender bla, lagat helstekt rostbiff i ugnen på låg temperatur, tagit en långpromenad och sist men inte minst förundrat mig en smula över hur himla fort tiden rusar förbi.
Vill du läsa om veckans inredningsnyheter så hittar du allt det viktigaste i ett svep HÄR

Ha en fortsatt fin helg.

1 kommentar

 1. Emma

  Hej Anette!
  Tack för ständigt ”top class” inspiration varje dag. Jag undrar vart den svarta sidobordet kommer ifrån?
  Varma hälsningar,
  Emma

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *