Ellos Home SS18

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar*

Som du säkert märkt så gillar jag Ellos och deras koncept med både egna produkter och en massa härliga varumärken både när det gäller inredning och mode, och detta brukar ju jag tipsa om här hos mig med jämna mellanrum.
Och i samarbete med Ellos Home kan jag idag visa Dig deras SS18 kollektion via pastelliga inspirationsbilder som nyss landat här hos mig.
Precis som vi har sett under 2017 så blir det mycket rosa i kombination med  jordiga och brända toner, massor av sammetstextilier både när det gäller möbler och inredningsaccessoarer.
Ellos har redan nu några fina sammetspuffar i sortimentet och till våren kommer det mera, deras nya soffor som lanserades tidigare i år kommer i nya kulörer.
Årets storsäljare hos Ellos, fåtöljen Palma har åter kommit in på lager HÄRi både rosa och svart!

Vi kikar vidare!

Nya sammetsklädda stolarna Soprano & Plaza!

Sammet och ännu mera sammet så långt ögat när, ett material som ger lite tyngd åt din inredning och samtidigt skapar en ombonad och lyxig känsla.
Skapa hotellrumsstilen med hjälp av fina sammetsgardinerna Daisy som finns i tre olika längder och t om 3 meter långa längder, vilket är toppen för oss som bor i sekelskifte med högt i tak.

Vi ser även nya pallen Hexagon, stolen Benita och takarmaturen Tyson.

Här ovan ser vi den omtyckta sammetslena viskosmattan som lanserades tidigare i år, och den omtyckta dagbädden Hope som nu kommer i rosa sammet.

Viskosmattorna i nya kulörer bla rosa och lila, och vi ser även en av årets storsäljare på mattfronten nämligen mattan Raleigh och därpå kuddar av sammet.

 

Ovan ser vi textilklädda sänggaveln Bella som du hittar HÄR, Ellos omtyckta serie Candice av franskt linne och lite annat smått och gott till sovrummet, som tex ett rosa överkast!

Just nu får du 20%rabatt på alla bäddtextilier Ellos sortiment, så passa på!

Nya mattan Rockford och golvlaman i mässing som heter Minna.

Omtyckta byrån Dessi kommer i ny vårfräsch kulör.

Rustik eramik tycks vi aldrig få nog av!

Nya bordslampan Alfons

Stolen Lucky finns redan nu i flera färger och fler tillkommer!

*Pressbilder ELLOS

1 reaktion på “Ellos Home SS18”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.