Förra julen och bästa julbordet

av | dec 1, 2017 | Jul

3d7a9663

Jag är ju inte den som pyntar så där överdrivet mycket till jul utan brukar hålla det till lite adventsstjärnor, ljusstakar, två tomtar som jag har kvar som minne av min mormor och det härligaste av allt, julens alla fina blommar.
Och låt Dig inte luras, jag har inte startat med detta ännu utan bilderna är från hur det så ut förra julen här hemma hos oss.
Jag brukar variera lite från år till år men det lutar åt att det blir ungefär samma stil där i fönstret även i år.

3d7a9669

De fina stjärnorna kommer från Watt & Veke och efter min efterlysning igår här i bloggen  av deras fina Snöblomma så har jag alldeles nyss lagt undan en sådan hos Norrgavel här i Malmö.

Lucky Me!

3d7a9670

image

3d7a9688
Vilket är Ditt tips på det godaste julbordet? Helst i riktigt mysig miljö, äkta julkänsla, småskaligt och inga halvfabrikat utan bara mums rakt igenom.Vi har testat julbordet på Grand Hotel i Stockholm, Sjömagasinet i Göteborg som är magiskt och även Berns Asiatiska’s variant av julbord för att nämna något.

Kram

skarmavbild-2015-03-24-kl-12-28-58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *